Att ligga lågt

20131110-190032.jpg

God kväll

Det var ett tag sen jag kikade in här på bloggen.
Av någon outgrundlig anledning tappade jag helt plötsligt både intresset och inspirationen till bloggen, men samtidigt har jag inte velat lägga ner den helt, då den till viss del fungerat som en dagbok och ett minne av saker som hänt, resor jag varit på och en samlingsplats för goda matrecept.

Mitt minne är katastrofalt dåligt när det kommer till saker som hänt, så denna sida har fungerat som en reservhårddisk för mig. På nåt sätt, sållas minnen bort ur mitt medvetande och de kommer inte alltid tillbaka förrän någon i bekantskapskretsen påminner om det ena, än det andra. Har ni varit med om det?

Jag minns inte ens om jag skrivit om att jag fått nytt jobb…? Så är det i allafall. Samma företag, samma tjänst, men med en helt ny utmaning. Jag ska starta upp en sprillans ny butik i ”mina hoods” – Hammarby Sjöstad. Just nu är jag på sluttampen med rekrytering av personal till nya butiken och jag känner mig sjukt nöjd med resultatet. Av 400 ansökningar, har jag nu plockat ut 10 medarbetare till ”Team Sjöstaden”.

Nu när jag briefat er lite kring mina förehavanden den senaste tiden, kan jag med gott samvete kasta mig i soffan och fortsätta njuta av min söndagkväll. Dock utan mitt finaste, som åkte tillbaka till Västmanland vid lunchtid idag… 😦

Ett par avsnitt av White Collar får istället göra mig sällskap, innan det är dags att förbereda sig för natten.

Kram på er!! Vi ses…

Annonser

6 tankar om “Att ligga lågt

 1. 🙂 Grattis, Grattis och välkommen tillbaka! 🙂

  Det förtjänar underbara du! 😉

  P.S. Har saknat din blogg…har inte instagram… 😦

  Kram
  Enigma

  • Sorry att jag missat ditt inlägg här. Tackar för gratulationerna och jag hoppas att jag har tid, kraft och ork att besöka bloggen mer frekvent framöver. Det är mycket nu…

   God Jul önskar jag dig!

   // Katja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s