Att vara tillbaka…

20130607-054850.jpg
Att hänga och slappa på bryggorna här i Sjöstaden med en flaska vin och en bit mat, hör till favoritsysselsättningarna så här års.

Hej Finaste!

Det har aldrig hänt, att jag inte kikat in här på en hel vecka förrän nu. Jag vet att det är några av er som faktiskt saknat mig och det värmer otroligt. Tack!

Det är helt enkelt en hektisk period just nu, både rent arbetsmässigt och privat, så stundvis är det en utmaning att hänga med. Mycket att stå i med andra ord. Och mitt i allt detta, har jag blivit med pojkvän också…

Idag är en stor dag i min familj. Min käraste systeryster har, efter nio år av diverse studier, hittat sitt kall och får från och med idag kalla sig för Legitimerad Logoped. Woohoo!! Stort grattis!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig fin för examensdagen och efterföljande middag på Östermalm. Klänningen är upphängd och klackarna är framtagna.
Får se om jag hinner med en uppdatering under dagen, från Heidis examen. Annars kan ni ju definitivt följa händelserna på Instagram. Klorinhäxan, var ju namnet även där.

Kram på er!

Annonser

2 tankar om “Att vara tillbaka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s