Att ta sig ut och totalchocka kroppen

20130421-194745.jpg
Tidigt i morse, när de flesta av er fortfarande låg och sov, klev jag upp, klädde på mig och snörde på mig mina Lunarglides och gick ut på årets första löprunda runt Hammarby Sjö. Fy fan, vad dålig kondition jag har efter ca 7 veckors inaktivitet! Knappa sex kilometer blev det (och ja, jag trodde stundvis att jag skulle dö) i strålande solsken och krispig luft. Måste erkänna att det kändes rätt skönt när jag väl var klar, men jag kan verkligen inte förstå hur ”folk” kan tycka att det är roligt att springa. För det är det ICKE!!

Nåväl, jag ska nog ut en sväng till så småningom, men först när träningsvärken (som kommer som ett brev på posten imorgon)lagt sig. Ibland måste man helt enkelt göra saker som är mindre roliga för den goda sakens skull!! I mitt fall är den goda saken MAT.


Bilden är från i morse och tagen på Södermalmssidan mot Hammarby Sjöstad.

2 tankar om “Att ta sig ut och totalchocka kroppen

  1. Omg! I know the feeling!
    När jag skulle bära hem mitt bord i lördags insåg jag en sak. Fy fan vad jag är i behov att ett, två eller tusen pass på gymmet!

    Kram
    Stoffe

  2. Jag älskar att springa! Det är ett så enkelt sätt att se hur man förbättrar sin kondition snabbt. Men jag gillar att promenera också, det är enklare att prata då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s