Att lulla runt på morgonkvisten

20130411-065141.jpg
Nytt inspirerande nummer av Sköna Hem och favoriten Loka Strawberry Ice cream.

Goood morgon på er igen!

Veckan börjar åter närma sig sig sitt slut (ja, arbetsveckan, alltså), med endast två långa dagar som ska avverkas först.

Hade, som vanligt svårt att sova ända tills klockan ringer, så jag klev upp redan vid halv fem. Helt sinnessjukt, kan en del av er tycka. I know…!! Varför inte ligga kvar och njuta av sängvärmen så länge man bara kan? Men det går inte. Har jag väl slagit upp ögonen, så börjar hjärnan arbeta och då är det helt enkelt kört.

Nu har jag hunnit lulla runt där hemma, dricka kaffe och till och med bläddra i senaste numret av Sköna Hem. Massor med balkong och uteplatsinspiration om ni är intresserade.

Själv längtar jag till att få åka till Plantagen för att handla till balkongkrukorna och göra iordning för sommaren. Jag har ju redan förberett det mesta i inredningsväg och nya höga, svarta konstrottingkrukor väntar på att bli uthämtade på Ica i Köpkvarteret! Ser med glädje fram emot att få lite mull under naglarna, haha!!

Har faktiskt en till sak att se fram emot, som blev klart igår (väldigt spontant…), men mer om det senare för nu ska det jobbas!!

Kram på er!!

Annonser

En tanke på “Att lulla runt på morgonkvisten

  1. God morgon fina du!

    Tack för återknytning på tidigare kommentar! 🙂 Jo, det kan ju vara lite olika med hur man reagerar allergimässigt från år till år, så man vet ju aldrig. Kanske har det ett litet finger med i spelet för dig i år.

    Japp, hur konstigt det än är, så kan man minsann släpa sig fram av trötthet dagtid i vissa perioder, samtidigt som man vaknar långt före klockan ringer på morgonen. I morse vet jag inte vad klockan var när jag vakande, men det måste varit före fyra i alla fall. Suck. Som du säger; sen GÅR det bara inte att sova!!

    Jag håller med dig; jag håller oxå på att längta ihäl mig till balkongfixet. De flesta år har jag nog hunnit börja så lite frön till grönsaker vid det här laget åtminstone, men nu har det ju varit så kalla nätter, så det har inte blivit något av med det ännu. Men jag får nog se till att inköpa lite fröpåsar i helgen, för nu måste man nog sätta igång snart! Sen ska det ju städas lite också där ute och sen i maj kommer det roligaste; blommorna! 🙂

    Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s