Att vara sjukligt trött

20130407-173946.jpg
För ett bra tag sedan, shoppade jag ju grejer till årets balkongpiff… I samma veva beställde jag lite nya kuddfodral till soffan. De hade jag helt glömt bort och hittade de alltså idag. I sina förpackningar och allt! Jeez…

God eftermiddag!

Tiden går och snart har även denna dag kommit till sin ända.

Jag har spenderat hela dagen inomhus, då luften gick fullkomligt ur mig, när jag helt plötsligt beskådade en mindre snöstorm här i Sjöstaden. Nu får det tamejfan vara nog!! Pallar inte mer…

I övrigt så skulle jag kunna sova konstant just nu. Undrar om min kropp samlat på sig nån liten depå av morfinet i Cocillanan jag tagit sen i onsdags, och släpper ut en dos av det, då och då? Orkar vara vaken i några timmar, men sen kan jag lätt för-sova bort några igen! Så här har det hållt på i några dagar. Jag som tänker återvända till jobbet imorgon igen. Hur ska det gå?

Nu ska jag iallafall kliva upp ur sängbottnen och laga lite söndagsmiddag. Idag blir det ett nytt recept som ska testas. Spännande att se om Currygryta med kokosmjölk och sej är nåt att ”hänga i julgranen!

Ha en skön söndag, finaste ni!!
Kram

6 tankar om “Att vara sjukligt trött

 1. Jag är så jävla less!!
  Snöhelvete ”ursäkta”

  Jag ligger as written hemma men en sprängande huvudvärk sen igår. Känns som att jag har festat igår. Fasiken vad konstigt.

  Kram
  Stoffe

  • Usch, hoppas att din huvudvärk är snabbt övergående!!
   Det suger verkligen att vi ska behöva beskåda en mindre snöstorm i April… Nu vill jag ha värme.
   Kram!

 2. Hej!
  Snöade även i Skåne igår. Kan bara hålla med, nu räcker det!!! Jag vill ha sol.
  Currygryta med kokosmjölk och sej låter väldigt gott. Blev det bra så får vi kanske ta del av receptet…
  Ha nu en riktgit bra dag och förhoppningsvis en måndag utan snö!
  Kram

 3. Halloj,

  Du får tänka på att du ändå har en infektion i kroppen och vem vet, kanske reagerar du även på vårens pollen? Jag äter allergitabletter men kan känna en stark ”somna mot en dörrpost”-trötthet vissa dagar/veckor under pollensäsong. (Man måste ju inte bli jättesnuvig i näsan eller liknande för att känna av allergi.)
  Oavsett hoppas jag du piggat på dig!

  Och visst är det trist med den långa vintern! 😦 Men om jag ska vara ärlig så tycker jag det varje år; det är alldeles för lång vintersäsong i det här landet. Jag flyttar gärna söderut; synd bara att det är rätt mycket som måste klaffa.

  Kram på dig!

  • Jag har förvisso pollenallergi, men blir aldrig drabbad så här tidigt. För mig är det gräs och månaderna juni och framförallt juli brukar vara lite känsliga.

   Det känns på nåt sätt som att vintern bara blir längre och längre. Den börjar redan i oktober och sträcker sig till maj. Deprimerande.

   Jag hade en ”gäst” i butiken som menade att det kommer tre såna här vargavintrar på raken och sen kommer lika många milda… Är det här nr 2 eller 3? Vet ej, men jag kanske måste ha en plan för vintern 2013-2014? Tål att börja funderas på…

   Kram K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s