Att slänga upp benen i soffan och ta helg

20130405-203327.jpg
Woohooo, fredag igen! Halsen är betydligt bättre och jag kommer med största sannolikhet att vara fullt på banan igen i nästa vecka. Middag intogs med Jenny på Texas Burger och nu är jag hemma och har kastat upp benen (och resten av mig själv också) i soffan med en liten godispåse och Let’s Dance på teven.
En vårig bukett med 30 pastelliga rosor unnade jag mig själv idag, som i detta nu, står på köksbordet och piggar upp min tillvaro! Trevlig helg, mina fina!!

5 tankar om “Att slänga upp benen i soffan och ta helg

  1. Underbar bukett, verkligen! Blir ju oxå sugen att blanda några olika nyanser på rosor på det sättet. 🙂 Blir så fint med små färgklickar mot ett vitt rum som fond, tycker jag.

    Härligt att höra att din hals är på bättringsvägen! Det är inte kul att inte kunna prata; man blir så ensam på nåt vis, fastän det sitter någon precis bredvid. 😦

    Kram på dig!

    • Det är väl det här behovet av vår och värme som får mig att bli lite wild and crazy när det kommer till färgvalet. Håller med dig om att det piggar upp ett annars så vitt rum, men det här lär ju knappast bli en vana, haha!

      Ha en bra vecka, Rebecca!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s