Att blicka framåt en smula

Alvhemmakleri.se:balkong
Härlig balkonginspiration från Alvhem Mäkleri.

God morgon på er!!

Då var det slut på det roliga och det är återigen dags att sätta sig på bussen och färdas mot sina ”måsten”.

Trots att jag varit lite småkrasslig under ledigheten och fortfarande dras med halsont, har jag njutit av att se solen skina för fulla muggar. Det är som balsam för själen det där med sol. För mig iallafall.

När solen tittar fram och temperaturen stiger, börjar det klia i fingrarna och jag kan nästan inte bärga mig tills jag får sätta igång och plantera smått och gott i krukorna på balkongen. Jag har färgvalet spikat sen någon månad tillbaka, men inte en aning om vad jag ska hitta på i balkongkrukorna i år.

Får väl också passa på att lägga in en önskning till vädergudarna… Jag kräver inte mycket, men vi kan väl åtminstone få lite trevligare väder i år, än förra? Annars dör jag…

4 tankar om “Att blicka framåt en smula

  • I know, men nu tror jag nog att den är på väg att smälta bort. Äntligen!
   Själv bor jag högt upp i de blå på åttonde våningen så här finns ingen snö, men det är meningslöst att börja plantera nåt förrän i maj, med tanke på frost och så…
   En liten stund till får vi stå ut, sen så… Jag har dessutom lagt in en önskan om en varm och lång sommar så håll tummarna!!

 1. Oh, vad härlig. Här kliar det också i fingrarna. Köpte igår ett mini-växthus. Hoppas kunna odla lite örter och kanske en och annan tomat där. Kanske är jag lite väl optimistisk, har ju inte gröna fingrar egentligen :-). Blev lite nyfiken på ditt färgval i år. Ska bli kul att se. På min uteplats blir det nog blått och vitt tror jag… Här i Skåne skiner solen äntligen idag, men det är fortfarande kallt.
  Ha en bra dag.

  • Lycka till med ditt miniväxthus. Jag tycker att det är svårt med de där förbaskade tomaterna… De växer som ogräs, men bara på höjden… Kanske att man måste ansa då och då, för att få fylliga tomatplantor.
   Här i Sthlm har vi haft fantastiskt vårväder hela den senaste veckan, så jag hoppas och tror att våren äntligen är på ingång!
   Ha det bäst där nere…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s