Att fredagen börjar bra

20130222-071758.jpg

God morgon!

Eller är det det? Började dagen med att tappa min Jacques Le Mans klocka på klinkergolvet så att delarna numera ligger lösa inne i klockan. Jag har en försäkring på klockan hos Stjärnurmakarna, som tur är, så förhoppningsvis blir det inte så kostsamt att laga den.

Jag får försöka se det positiva i denna otursmorgon – jag får inviga min nya vita Triwa som jag köpte på Triwas jätterea precis efter jul!! Hade nästan glömt bort att jag hade den… Kommer att göra sig finfint på en brunbränd handled framöver!

Nu är det hög tid att kliva in på jobbet och göra lite nytta. Ha en trevlig fredag, finaste ni!

Annonser

2 tankar om “Att fredagen börjar bra

 1. Nej, vad tråkigt! Men tur du har försäkring på klockan! Och det blev ju ett tillfälle att använda den nya, som du skrev. Man får se det positivt.

  Tänkte passa på att önska trevlig helg! Är lite avis på dig som snart ska åka till varmare breddgrader dessutom. 🙂 Du får lapa lite värme till mig med! 😉

  Kram på dig!

  • Tack! Nu är ju helgen över så det är lite sent att önska dig detsamma, men istället önskar jag dig en bra vecka som kommer.
   Lämnade in klockan i fredags, så vi får väl se vad notan landar på i det här fallet. Jag hoppas verkligen att jag förnyade försäkringen nu sist…

   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s