Att ha ett söndagsbekymmer

20130217-115105.jpg
Här inne skapas det fantastiska desserter. Nobelkonditorn, Magnus Johansson, har ”sitt” här i Sjöstaden, bara ett stenkast från mitt hem.

20130217-115318.jpg
Som alltid när jag inte kan fatta ett beslut, gör jag det lätt för mig och köper av allt. Som en liten buffé av desserter, fick det bli, när sju tjejer träffades hos mig förra lördagen. Bara sex desserter? Nä då… Den sjunde passade bara inte inte in i bilden, hehe!!

20130217-115733.jpg
Gillar enkelheten i Magnus Johanssons visitkort. Inget onödig jox – bara det väsentliga. Och så svart/vitt såklart!

Hej på er!

Gråsöndag igen, här i Sjöstaden, med lätt, lätt snöfall och termometern på nollan.

Såna här dagar är jag inte det minsta sugen på att göra något annat än att ligga under duntäcket och beta av avsnitt efter avsnitt av favoritserierna!

Dessvärre känner jag mig mer eller mindre tvingad att masa mig ut och boka in mig på ett pass lite senare i eftermiddag, då gårdagen visade sig bli allt annat än ”light”! Orkade inte åka iväg för att handla ingredienser till middag, än mindre ställa mig vid spisen, så det blev en flottig kebabpizza framför tv:n igår kväll. Kanske inte så smart, med tanke på att fredagens resultat på vågen visade +0,2… Skärp dig nu, Katja!!

Efter att ha smygtittat på Mello-låtarna tidigare under dagen (och blivit besviken), orkade jag inte ens följa spektaklet utan valde att se en film istället.

Det är lite samma mood jag befinner mig i, idag, men jag får kämpa lite med sinnet och ta mig till gymmet trots allt. Det känns ju faktiskt skönt i efterhand, om inte annat!!

Ha en slö (och bra) söndag!!

Annonser

En tanke på “Att ha ett söndagsbekymmer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s