Att ha en tyst dag

20130120-123036.jpg
Gårdagens härliga middag – Pepparbiff, blandad sallad, fetaost och lite klyftpotatis med bland annat broccoli. Mums, mums!!

Hej, hej!

Vilket fantastiskt helgväder vi haft här i Stockholm. Solen skiner och temperaturen ligger några grader under nollan.

Jag har redan hunnit med ett långpass på gymmet, där jag startade upp dagen med 55 minuters yogalates pass och avslutade med 30 minuter intervaller på löpbandet. Unnade mig även en lång ensamstund i bastun på gymmet, vilket var så himla skönt.

Jag var nog lite besviken över veckans resultat på vågen, då jag i fredags morse endast gått ner två hekto, trots att jag följt programmet. Efter att ha gjort en snabb analys av resultatet, kunde jag konstatera att anledningen nog med största sannolikhet var, att jag druckit för dåligt under veckan. Så det får bli ändring på det inför veckan som kommer nu.

Vissa dagar är jag fullkomligt associal, trots att jag är en supersocial person annars. Idag är en sån dag!! Har ingen större lust att varken umgås eller prata med någon annan än mig själv och så får det vara. Gömmer undan mobilen i sovrummet och lullar omkring i min egen lilla bubbla här hemma!!

Har ni såna dagar?

Annonser

3 tankar om “Att ha en tyst dag

  1. Oh, det såg inte helt fel ut. Jag önskar att jag kunde roffa åt mig 1/4 av det som låg på den tallriken. Jag får väl istället arbeta i köket i veckan, för det såg riktigt gott ut.

    Kram
    Stoffe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s